Velkommen til Popcornmaskiner.dk Slush ice maskiner

Slush ice maskiner

Køb nu & få gratis levering, indenfor 1-3 dage

EAN Nr. Ønsker du at købe med EAN Nr. så kontakt os venligst via kontaktformularen, eller ring til os på Tlf. 22910360

Viser alle 2 resultater

  • Slush ice maskiner

    Slush Ice maskine 2 X 12 liter traditionel model

    13.449,00 DKK ekskl. moms
  • Slush ice maskiner

    Slush Ice maskine 3 X 12 liter

    16.449,00 DKK ekskl. moms

Slush Ice maskiner: Der er stor avance ved salg af Slush ice.

Der er stor avance ved salg af Slush ice i din forretning, det koster omkring 3,50 Kr. i indkøb per liter færdig Slush Ice saft, og den gennemsnitlige udsalgspris i Danmark er 54 Kr. per liter.

Et bæger med 33 cl. Slush ice koster i udsalg i gennemsnit 18 Kr. i forretningerne i Danmark, indkøbsprisen er blot Ca. 1,25 Kr. + et Bæger som koster Ca. 1 Kr. så kostprisen per solgte Bæger med 33 cl. slush ice er Ca. 2,25 Kr. Dermed er avancen på salg af Slush ice på over 800%

Saft til Slush ice leveres i 10 liters dunke med koncentreret saft, som blandes op med vand, disse dunke har som udgangspunkt en holdbarhed på over Et år, og de behøves ikke at blive opbevaret på køl.

Det er vigtigt at man overfolder de blandingsforhold, som er beskrevet på de enkelte dunke med Slush ice koncentrat, og anvend gerne lidt ekstra saft end beskrevet på dunken. Det er sukkeret i blandingen som sikre at Saften ikke dybfryses i Slush ice maskinen, er der for meget Vand i blandingen vil Saften Dybfryse i Slush ice maskinen, og skader på Slush ice maskinen kan dermed opstå.

Vi anbefaler vores stabile & driftsikre slush ice maskiner fra den verdenskendte producent “REMTA” i Tyrkiet, her får den en solid & robust Slush ice maskine med en forventet levetid på +15 år ved daglig brug.

Har du spørgsmål, så er du hjertelig velkommen til at kontakte os.