Velkommen til Popcornmaskiner.dk Slush ice maskiner

Slush ice maskiner

Køb nu & få gratis levering af din slush ice maskine indenfor 1-3 dage

EAN Nr. Ønsker du at købe med EAN Nr. så kontakt os venligst via kontaktformularen, eller ring til os på Tlf. 22910360

Viser alle 2 resultater

  • Slush ice maskiner

    Slush Ice maskine 2 X 12 liter traditionel model

    11.949,00 DKK ekskl. moms
  • Slush ice maskiner

    Slush Ice maskine 3 X 12 liter

    14.949,00 DKK ekskl. moms

Slush ice maskiner: Der er stor avance ved salg af slush ice.

Der er stor avance ved salg af slush ice i din forretning, da det koster omkring 3,50 kr. i indkøb per liter færdig slush ice saft, og den gennemsnitlige udsalgspris i Danmark er 54 kr. per liter.

Et bæger med 33 cl. slush ice koster på udsalg i gennemsnit 18 kr. i danske forretninger, og indkøbsprisen er blot ca. 1,25 Kr. + et bæger som koster ca. 1 Kr. Det betyder, at kostprisen per solgte bæger med 33 cl. slush ice er ca. 2,25 Kr. Dermed er avancen på salg af Slush ice på over 800%

Saft til Slush ice leveres i 10 liters dunke med koncentreret saft, som blandes op med vand, disse dunke har som udgangspunkt en holdbarhed på over et år, og de behøver ikke at blive opbevaret på køl.

Beskyt din slush ice maskine med det korrekte blandingsforhold

Det er vigtigt at man overholder de blandingsforhold, som er beskrevet på de enkelte dunke med slush ice koncentrat – og anvend gerne lidt ekstra saft end beskrevet på dunken. Det er sukkeret i blandingen, som sikrer, at Saften ikke dybfryses i slush ice maskinen, og er der for meget vand i blandingen, vil saften dybfryse i slush ice maskinen, hvilket kan give skader på slush ice maskinen.

Vi anbefaler vores stabile & driftsikre slush ice maskiner fra den verdenskendte producent “REMTA” i Tyrkiet, her får man en solid & robust slush ice maskine med en forventet levetid på +15 år ved daglig brug.

Har du spørgsmål, så er du hjertelig velkommen til at kontakte os.