Velkommen til Popcornmaskiner.dk

Handelsbetingelser Erhverv

Som B2B kunde har du naturligvis ret til at reklamere over et produkt, som har fejl eller mangler, som var til stede da varen blev solgt. Reklamationsretten gælder i 1 år og omfatter fabrikations og materialefejl.
Reklamationen skal som udgangspunkt ske indenfor 14 dage, efter at en fejl eller mangel ved en vare er opdaget. Efterse derfor varen omhyggelig ved modtagelsen.

Det er ene & alene vores teknikkere som må adskille produktet, reklamationsretten bortfalder omgående hvis du selv, eller andre adskiller produktet.
Der er som B2B kunde ingen fortrydelsesret/returret – Vi yder ikke kompensation for tabt omsætning i forbindelse med driftstop/defekter.

5 års garanti på Italian Ice Crystals Softicemaskiner.
En “Italian Ice Crystals” Softicemaskine, har en forventet levetid på +15 år, hvilket gør dem til blandt de mest stabile & driftsikre Softicemaskiner på markedet, Men skulle uheldet være ude, så yder vi som de eneste, hele 5 års garanti på vores Softicemaskiner.
Garantien omfatter kun fejl som er opstået i forbindelse med korrekt brug/betjening af Softicemaskinen, selvforskyldte fejl/defekter dækkes ikke af garantien, det er ene og alene vores teknikkere som afgøre om den opståede fejl/defekt dækkes af garantien.

Her et par eksempler på selvforskyldte fejl/defekter.
1. Når en Softicemaskine er i drift, skal maskinen indeholde en hvis mængde Softice-mix, er mix beholdningen for lav, kan der opstå skader/defekter som ikke dækkes af garantien.
2. Maskinen skal altid være tilsluttet korrekt strøm, skader som følge af forkert strømtilslutning dækkes ikke af garantien.
3. Brand, tyveri & hærværk er ikke omfattet af garantien.
4. Hvis maskinen flyttes fra leveringsadressen, eller sælges til tredje part, bortfader garantien.

Vi yder ikke kompensation for tabt omsætning i forbindelse med driftstop/defekter.