Velkommen til Popcornmaskiner.dk

Om os

Velkommen til Popcornmaskiner.dk

Vi har siden 2006 været leverandør til mange store og små virksomheder, såsom enkelt forretninger & store butikskæder, samt skoler, daginstitutioner, foreninger, samt private, som alle er glade og tilfredse med vores gode & velkendte service & vores produkter.

Med 16 års erfaring i bagagen er vi i stand til at yde dig ekspert rådgivning på alle områder indenfor Popcornmaskiner, Slush Ice maskine, samt Softice maskiner.
Uanset hvilket produkt du har købt, så tilbyder vi landsdækkende Service, Og vi står altid til din rådighed, hvis du har spørgsmål, eller ønsker at gøre brug af vores Service.

Popcornmaskiner: Alle vores Orginale Popcornmaskiner fra “Great Northern Popcorn Company” er alle Popcornmaskiner af top professionel & driftsikker kvalitet. Disse Originale Popcornmaskiner er skabt til mange års daglig & konstant brug. Skulle der mod forventning opstå problemer i reklamations perioden, så tilbyder vi som de eneste i Danmark at vi, løser eventuelle problemer allerede indenfor 72 timer, ellers stiller vi en gratis lånemaskine til rådighed. (Gælder ikke fejlbetjening/selvforskyldte problemer)

Softicemaskiner: Som de eneste i Danmark giver vi dig, hele 5 års garanti på din nye Softicemaskine, for de fleste mennesker er en ny Softicemaskine en stor investering, derfor mener vi at det er vigtigt at, der følger tryghed med i købet. Vores professionelle “Italian Ice Crystals” Softicemskiner, har en forventet levetid på +15 år.
Har du ikke pengene til en ny Softicemaskine, så hjælper vi dig gerne med en billig, og felksibel leasingaftale.

Hvis du har et ønske om at høre hvad “de andre” synes om os, så kan vi tilbyde at formidle kontakt til en større del af vores kunder, som med egne ord, og i direkte dialog med dig, kan fortælle om deres oplevelser hos os.

Vi glæder os til et godt og langvarigt samarbejde.

Med venlig hilsen

Direktør
Robin Bech